Hotel Eten

In de omgeving

In de omgeving van ons hotel in Harmelen bevinden zich naast toeristische trekpleisters ook een groot aantal industriegebieden.

Woerden

Woerden ligt centraal in het Groene Hart. Gelegen aan de A12 is Woerden goed bereikbaar vanuit de gehele randstad. Woerden is vanuit ons hotel bereikbaar in slechts enkele minuten. Zo geniet u van de rust en de persoonlijke service van ons hotel, maar bent u zeer snel in Woerden.
Meer over Woerden >

Maarssen

De Maarsseveense plassen, dichtbij Breukelen en Loenen. In Maarssen is tevens een groot industriegebied.
Meer over Maarssen >

Strijkviertel

Strijkviertel behoort tot de provincie Utrecht en ligt ten zuiden van het kanaal Leidsche Rijn, vroeger Oude Rijn geheten.

De buurtschap bestaat hoofdzakelijk uit bedrijventerreinen: Oudenrijn (west), Strijkviertel (oost), en de recreatieplas Strijkviertel.

Lage weijde

Op Lage Weide zitten enkele grote bedrijven gevestigd met hun hoofdkantoren en distributiecentrum.

Het terrein is gelegen in de wijk Utrecht West, tussen de A2 Maarssenbroek, de spoorlijn Utrecht-Amsterdam de spoorlijn Utrecht Gouda en de Schepenbuurt.

Utrecht

Utrecht zit boordevol bezienswaardigheden en veel industrie. Utrecht kenmerkt zich door de volgende onderdelen:

Jaarbeurs Utrecht (kleine 10 kilometer van Logis Hotel Het Wapen van Harmelen, goed te bereiken per auto of openbaar vervoer.)

Toonaangevende beurzen- en conferentiestad is en het hardst groeiende economische centrum  van zowel de Randstad als Nederland.

Een paar Utrechtse kenmerken:

Spoorwegmuseum, De Domtoren, vele evenementen en festivals, groot winkelgebied, goed uitgaanscentrum.